Домашній хліб. Ібан Ярса
(#5030-11)
Описание Домашній хліб. Ібан Ярса
У цій книжці Ібан Ярса, відомий популяризатор випікання домашнього хліба, фудблогер, автор кількох книжок про хліб, журналіст і перекладач, розповідає про все, що він дізнався за роки, присвячені своєму захопленню. Пекарі-аматори й справжні знавці своєї справи зможуть прочитати в книжці про таке:— основні інгредієнти та прийоми, які слід знати, щоб спекти смачний хліб;— понад 30 рецептів з використанням основних технік, презентовані в трьох тематичних розділах — у кожному пояснено нову техніку чи спосіб; рецепти супроводжено покроковими фото й варіантами приготування;— рекомендації сучасних пекарів, поціновувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції;— наприкінці книжки є розділ з відповідями на поширені запитання, що виникають у тих, хто береться випікати хліб удома, і невеличкий зручний глосарій.
306грн
Характеристики Домашній хліб. Ібан Ярса
Основная | |
---|---|
Автор | Ібан Ярса |
Год издания | 2020 |
Издательство | Віват |
Количество страниц | 208 |
Размер | 200х260 мм |
Серия | кулиария |
Тип обложки | Твердый |
306грн
Доставка
Помочь найти?
Если вы не нашли то, что искали, воспользуйтесь поиском по магазину
Новинки 2020
Читать о новинках